8 лютого 2019 | Бондаренко Вадим

Мистецька родина

8 лютого відбулося талант – шоу «Мистецька родина»,  це свято  ще одна сходинка до сімейного зближення, до родинного єднання. Кожна родина унікальна по-своєму, має свої традиції, історію, а найголовніше –це той час, який проводе разом, відпочиваючи, працюючи, маючи спільне хобі.

А першими свій номер продемонстрували  Синьогуб Оксана і Софія, для яких танець є частиною життя. А ще для них танець - це пульс, биття їх сердець, їх дихання. Люблять багато речей, але найбільше цінують час, який проводять разом.

Що таке щастя, мама? – запитала доня у мене,

І дивлячись в очі уперто,

Чекала відповіді від мене.

Я так люблю ці запитання, в них стільки дитячої простоти.

І поцілуючи в ніс кирпатий, відповім:

«Щастя – це ти!»

Пісенний подарунок від родини Кагамлик  Ірини та Ілони, мами і доньки зачарував присутніх у залі. Продовжили концертну програму Штомпіль Діана та Штомпіль Денис, виконавши танцювальне попурі. Веселі, креативні, завжди готові прийти на допомогу, сестра і брат – це так чудово, хоть інколи буває все…

Познайомились і  з талановитими сестричками Софією і Вікторією Трач, які захоплюються художньою гімнастикою, грою у шахи та мріють про далекі подорожі. Сестрички продекламували казку Корнія Чуковського «Мийдодір». Сім’я – це маленький світ, створений коханням, ще змалку, співаючи колискові матуся плекає у дітей любов до рідного краю, до української пісні. То ж пісня «Вишиванка» у виконанні родини Деркач не залишила байдужих у залі. А на завершення чудовий ліричний танець від Плаксюк Юлії та Гоші, мама й син танцюють на одній сцені, скільки ніжності, емоцій вкладено у їх танок. Рядки із листа мами: «Цей чоловік завжди обіймає і цілує без причини. Готує чай і пригощає ним. Танцює ,щоб порадувати мене. Буває, ведеш його за руку до школи, а на очах  виступають сльози, тому що розумієш, одного разу я зможу брати його тільки під руку. Напевно, це і є щастя – коли в твоєму житті є син. Ідеального чоловіка можна народити тільки самій.  Щаслива… Тому що співаю колискову… тому що маленькі ручки плутають волосся… тому, що цілую в щічку… тому що на руці засинає сенс мого життя … щаслива… тому що мама…»

Талант-шоу «Мистецька родина» у нашому закладі набуває популярності і вже наступного року чекаємо ще більше учасників, щоб пережити ті емоції та почуття, відчути важливість сім'ї і просто бути щасливими.


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.