23 лютого 2019 | Фоміна Віра

“Вода – джерело життя”

Одним із природних багатств, які трапляються в житті людини і яке супроводжує її все життя, є вода. «Вода найдивовижніший мінерал на Землі». Недарма вчені вважають, що було б правильніше назвати нашу планету «Аква», оскільки її поверхня на ¾ вкрита водою.

Важко навіть уявити, як би виглядала наша Земля, якщо б з неї зникла вода. Тому на виховній годині «Вода – джерело життя» ми разом з учнями 5-В класу торкнулися таємниці води в природі, її значення для всього живого. Під час проведеного досліду учні змогли переконатися, що води, придатної для пиття, є дуже мало, тому потрібно берегти та економно використовувати цей природній ресурс. Діти самостійно запропонували правила економії води та пообіцяли їх дотримуватись. Також, під час проведення заходу, ми торкнулися такої проблеми як забруднення річок та джерел. А на при кінці виховної години всі разом  написали вірш про те, що рідну землю, її природні багатства нам треба любити і берегти, бо тут наше глибоке коріння, ми тут живемо, тут будуть жити наші наступні покоління, для яких ми цю землю збережемо!

 

Класний керівник 5-В – Величко О.О.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.