25 лютого 2019 | Бондаренко Вадим

Зустріч з волонтерам ГО Смілянська самооборона Січ

Упродовж тижня у Нашій Першій відбулись заходи щодо ушанування роковин подій на Майдані. 20 лютого – лінійка до Дня Героїв Небесної Сотні.

22 лютого – на виховній годині для учнів 9-11 класів відбулася зустріч із ГО Смілянської самооборони «Січ».  Силка Н.А., заступник директора з виховної роботи, запросила відомих в області та Україні громадських діячів-волонтерів. Семагін Михайло Анатолійович – сотник самооборони «Січ» - розповів учням про події на Майдані 2014 року. Голова спілки АТО Водяний Сергій Михайлович, Галущенко Олександр Іванович, учасник Революції Гідності та АТО, згадали у своїх розповідях Дімітрова Михайла як воїна-патріота, громадянина та вірного товариша. Учні підготували презентацію, в якій висвітлено діяльність колективу, роботу учнів-волонтерів, зв’язок із громадською організацією «Січ». Гості подякували дітям за активну участь у громадському житті міста, навіть масштабніше – України.

Приємними і хвилюючими були хвилини спілкування з Мельничуком Михайлом Петровичем – батьком Олега Мельничука, військовополоненого моряка з буксиру «Яна Кану». Зустріч відбулася у надзвичайно теплому, невимушеному, родинному спілкуванні. Виховання патріотизму залежить не від учителя, а насамперед від самого себе. Щоб змінити країну, треба змінити себе, зрозуміти: хто ти і що ти можеш зробити для своєї землі. Важливо, щоб гасло «Герої не вмирають!» залишилося в історії, а ми навчились робити висновки, уникати помилок у майбутньому.


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.