11 квітня 2019 | Бондаренко Вадим

І весна дарує диво…

Учити учнів шанувати й поважати своїх батьків, формувати в них почуття обов’язку перед батьками, довести всім присутнім, що батьки і діти – це одне ціле, виховувати в учнів почуття любові, поваги до своїх рідних, бажання спілкуватися з ними, приносити їм радість… Саме з такою метою було проведено родинне свято  у 7 – Б класі. Учні  довго і ретельно готувалися до цього свята, читали неперевершені вірші, подарували своїм матусям їхні чудові портрети, адже мати має найсильніший вплив на дітей, оберігає їх від нещасть, вносить в їх душу любов. Діти вдячні своїм мамам за  їх мудрість, доброту, тепло.  Батько — це тверда рука, на яку можна сміливо опертись.   Розважливе слово батька  завжди змушувало замислюватися над життям, виховувало   чесність і відповідальність. Цікаві конкурси, вікторину провели діти зі своїми татами. Старійшини роду, бабусі та дідусі, побажали всім присутнім   родинного затишку, щирих посмішок та гарної долі.

Діти, мами, батьки, бабусі, дідусі, сестрички та братики брали активну участь у конкурсах, співали, проводили вернісаж, фоторепортаж, телеміст, розгадували загадки тощо.  Швидко сплив час зустрічі. Сила кожного  у сім’ї, у  родині.  Сім’я – це міцна фортеця, де  завжди чекають найдорожчі люди – батьки.

                                                                              Л.І. Подрушняк, класний  керівник 7 – Б класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.