15 квітня 2019 | Бондаренко Вадим

Весна надихає на справи

Весна! Час, коли природа прокидається після зимового сну і все навколо оживає… За народними прикметами, в цей час гарно починати будь-яку справу. Склавши план роботи, вирішили  шкільною родиною, що вже час розпочинати наш шкільний проект «Чисте подвір’я». Біля школи та прилеглої території мікрорайону було по-справжньому гамірно.  Кожен клас зі своїм класним керівником, як справжні господарі, наводили лад на подвір’ї школи та прилеглій території мікрорайону: підсаджували дерева та кущі, прополювали клумби, впорядковували алеї.

Ми пишаємося, що наша школа має почесне звання «Школа сталого розвитку», тому прибирання та благоустрій нашої шкільної домівки - це стиль нашого життя. Двічі на рік учнями школи реалізується проект «Пам’ятаємо, шануємо…» . Мета проекту - благоустрій парку та території братської могили по вулиці Федорова, але, окрім прибирання пам’ятного місця, кожного разу учні та вчителі залишають час для розповідей, спогадів про страшну трагедію Другої Світової війни.

Школа готова до святкування Великодня. Діти працювали дружно,  результат -  ошатно прибрана територія закладу та прилеглої  території мікрорайону!


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.