7 червня 2019 | Фоміна Віра

Ми зробили корисну та приємну справу!!!

От і завершилася навчально–виробнича практика для учнів 7,8,10-х класів Як і завжди ми уміємо працювати і відпочивати на всі 100%. Якими були ці два тижні праці і відпочинку?

Як бджілки, учні 7-х класів працювали на території підшефного  садочка №18 «Чебурашка». У той самий час учні 8-х класів відпрацьовували практику на території Смілянського машинобудівного заводу – шефів Нашої Першої. Ця співпраця традиційна вже не для одного покоління учнів школи.

Коли люди, сумлінно працюють, тоді з такою ж енергією вони вміють відпочивати і «брати від життя» максимум. Неможливим був би цей корисний відпочинок без наших друзів–партнерів. Тож безмежну вдячність хочемо висловити Гончаренко І.В. та професіоналам своєї справи – фахівцям Смілянського центру соціальних служб - за змістовні, актуальні, неперевершені тренінги, ГО «Пошук.Сміла», а саме Іванову А.К. - за змістовні екскурсії, фотоквест та реалізацію спільного проекту «Разом заради повноцінного життя». Колісинському В.П., командиру військової частини А 4167, та військовослужбовцям, які є прикладом патріотизму для наших учнів. Величезне спасибі пожежникам міської пожежної частини та Тищенку І. за неймовірні екскурсії та незабутні враження.

Екскурсії до мальовничого Яремче, культурної столиці України – Львова, краю лицарів – «Київської Русі», центру народної художньої культури України – Полтави, курортної колоритної  Одеси, серця нашої малої Батьківщини – Черкас, патріотичних Івківців. Це ті місця, де за час оздоровчої кампанії побували учні нашої школи, але ми ще плануємо відкривати нові горизонти.

Активну роботу проводив патріотичний загін «Джура», інтерактивний загін «Lego», мовна школа «TESCO», інтелектуальний загін «Перспектива».

Чисте квітуче шкільне подвір’я, посмішки, гамір – це територія дитинства Нашої Першої.

Ура!!! Настав початок чудової пори – канікули!!!

          Заступник директора з виховної роботи Силка Н.А.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.