10 червня 2019 | Фоміна Віра

Шановні вчителі, учні, батьки Нашої Першої!

Країна Знань перегортає ще одну сторінку нашого освітянського літопису. Упродовж цього навчального року учні нашої школи  здобули на міських олімпіадах 39 призових місць, на конкурсі-захисті наукових робіт  найкращими були роботи 16 учнів нашого закладу, результативною стала участь школярів  у Міжнародних, Всеукраїнських, обласних та міських конкурсах, проектах, турнірах, спортивних змаганнях, а команда школи увійшла в десятку найкращих команд країни на Всеукраїнських змаганнях, які відбулися в Києві.

Сердечно дякую вчителям за вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість.  Глибоко вдячна  батькам за те, що  вклали у своїх дітей і душу, і серце, за розуміння, підтримку та співпрацю. Всім школярам бажаю гарного відпочинку та яскравих вражень,  а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети!

 І.Б. Гайдай


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.