18 червня 2019 | Фоміна Віра

Феєричне завершення мовного табору Tesco GoCamp

Ось і підійщов до завершення останній день мовного табору Tesco GoCamp. І наші діти доклали величезних зусиль, щоб зробити його незабутнім. Взявши участь у змаганні Mr and Mrs English, вони співали, танцювали, жартували, грали у здогадки. Але найбільше усіх вразив творчий конкурс «Домашнє завдання», який відкрив потенціал кожного учасника.

На церемонії закриття табору кожен отримав сертифікат за вагомий внесок та активну участь у впровадженні ідей активного громадянства у рамках школи та міста. А ще подарунки та сюрпризи! Тищенко Денис отримав футболку від компанії мобільного зв’язку Київстар за проект додатку «Go Help». Усі учасники Mr and Mrs English нагороджені сертифікатами, солодкими подарунками, а переможці вже традиційно фірмовими кружками Mr and Mrs. З великою вдячністю за активну участь та бажання працювати і надихати дітей, нашій волонтерці Александрі ми подарували вишиванку на згадку про приємні емоції, пережиті разом. А школа отримала декоративну мотиваційну наліпку, яка буде прикрашати стіни Нашої Першої.

Все вдалося! Переповнені емоціями, враженнями, із відчуттям того, що ми важливі, йдемо на літній відпочинок, щоб знову чекати на нову літню історію.

 


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.