18 червня 2019 | Фоміна Віра

Прощання з дитинством

Усім відомо, що найбільше у шкільному житті  дітям подобаються канікули….

Звичайно, підготовка до уроків, навчальний процес,  домашні завдання  - це все заслуговує неабиякої  уваги, але, на думку учнів, свято Останнього дзвінка, випускний вечір – це речі, до яких треба надзвичайно серйозно і відповідально ставитись. Для того, щоб цей день став незабутнім, урочистим, треба багато працювати.  Свято «Прощання з дитинством», вручення свідоцтв про  здобуття базової  середньої освіти, відбулося 12 червня 2019 року на шкільному подвір’ї Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1. Уся шкільна родина зібралась під кроною горіха.

Директор школи, Гайдай І.Б.,  розпочала свято  словами подяки учням 9-класів, які гідно представляли школу на міському, обласному та Всеукраїнському рівні. Адже учні 9 класів на високому рівні брали участь у різних програмах та проектах: « Канікули у Європі», «Діти створюють країну», «LAGUAGE PRACTICE», «Cool games», стали переможцями у проекті «Освіта для сталого розвитку» від  Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ,  представляли нашу школу на міських предметних олімпіадах (Настичук Олена, Хлівна Дар’я, Гуржій Крістіна, Аглічева  Даріна,  Тесля Віктор, Остроушко Людмила), здобули перемогу на обласному рівні  (Новікова Анна,  Солоничний Віталій, Гамза Анастасія), гідно представили свої роботи на Всеукраїнському конкурсі – захисту науково-дослідницьких робіт (Сергієнко Юрій, Люлька Анжеліка, Хлівна Дар’я). Фізика, географія, математика, економіка,  біологія, історія, правознавство, трудове навчання,  філологія  - вершини, які підкорили  і мали високі  результати саме учні 9 класів. Бачити світ «без рожевих окулярів», боротись за екологію нашої землі (акція « Посади дерево Миру»), оберігати і продовжувати козацькі традиції у загоні «Варта» (Сергієнко Юрій, Мардаренко Євгенія, Дмитренко Єлизавета, Котов Данило, Діхтяр Поліна, Гунченко Іван), поєднувати традиції народу у проекті «Скарби українського народу», долати спортивні перешкоди і випереджати секундомір (участь у Всеукраїнських спортивних змаганнях  у м.Луцьк) – це все під силу нашим учням. «Мистецтво  врятує світ»,  - саме так думають вихованці Школи мистецтв Аглічева Даріна, Сергієнко Юрій, Шоха Віра, Ганжа Веніамін, Флоря Анжела, Ткаченко Богдан  та учасники шкільного ансамблю «Квіти життя» Кононенко Анастасія, Борщевський Ілля, Гуржій Крістіна, Король Олександр.

Слова подяки вчителям, батькам звучали з уст школярів, дехто  від хвилювання забував слова, але, незважаючи ні на що, свято, як кажуть, вдалося.

Попереду літо, нові зміни, плани на майбутнє, пригоди та знайомства …

Хай щасливим для всіх буде літо 2019 !

 До зустрічі у Нашій Першій  у вересні!!!


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.