19 вересня 2019 | Фоміна Віра

Sport Challenge 2019 в Нашій Першій

Усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. На початку вересня,  традиційно у нашій школі  проводиться тиждень фізичної культури та спорту. Зазвичай, він переповнений емоціями, хвилюванням, жагою до перемог та присмаком розчарувань. Ігри, змагання, фестивалі, ранкові масові зарядки на шкільному подвір’ї  – невід’ємна частина кожного спортивного дня, проведеного в стінах Нашої Першої. Наші – найактивніші учні учасники заходів: турніру із шашок «Чемпіон класу», міні – футболу, турніру із тенісу «Гарячий пінг – понг», підтягуванні, перетягуванні канату, стрибках через скакалку, шкільних ігор для учнів 2-4 класів «Cool Games». Нетрадиційно та цікаво пройшли шкільні зібрання: «Подорож в країну Здоров’я та Спорту», «Спорт дає всім дітям крила».

Звичайно найбільше в рамках тижня фізичної культури та спорту діти чекають на День здоров’я. Саме цього дня ти розумієш, що дитинство - це чудовий час, це шанс проявити себе, а гімнастика, фізичні вправи повинні міцно увійти в твій повсякденний побут. Тож завершився наш тиждень не менш феєрично, ніж розпочався, фестивалем «Sport Challenge 2019», на якому були присутні учні, вчителі та гості. Відкрили наше спортивне свято спортсмени велоспорту Нашої Першої. Поступово захід почав набирати обертів: танок щастя, ранкова руханка, від Ткаченко Юлії, керівника школи акробатики на пілоні. Неймовірний виступ Ткаченко Валерії захоплював не лише силою виконання, а і його філософією. Запалив учасників Дня здоров’я майстер – клас від Дмитра Молоткова, а кульмінацією свята стала руханка від ведмедиків Тедді (ляльок – гігантів).

Неможливе - це не вирок. Це виклик. Неможливе - це шанс проявити себе. Неможливе - це не назавжди. Неможливе можливо. Так має думати кожен з вас, учнів Нашої Першої, після проведення  «Sport Challenge 2019». Тож на ноті щастя учні продовжили спортивні змагання, конкурси, квести в урочищі «Дерефінчик».

Заступник директора з виховної роботи Силка Н.А.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.