19 вересня 2019 | Фоміна Віра

Дружба об’єднує лише гідних людей

Сьогодні наша рідна перша школа

Родинно привітала друзі вас

В день машинобудівника такий чудовий

Звучали бажання щирі повсякчас.

У наше століття нанотехнологій люди не завжди замислюються про щось велике і трудомістке! Ми, громадяни, користуємося авто, маршрутними таксі, повітряним транспортом, любимо свою квартиру, користуємося приладами, обожнюємо запашний хліб за вечерею. Все це побудовано та створено за допомогою ваших екскаваторів, кранів, апаратів та іншого устаткування. Без перебільшення можна стверджувати, що без важкої і відповідальної роботи машинобудівника не існувало б нашої цивілізації!

Дружбою з машинобудівним заводом Наша Перша пишається вже не одне десятиліття. Змінюються часи, цінності, люди, а традиція тісної співпраці незмінна. Спільні проекти в стилі освіти для сталого розвитку, міжнародного проекту Go Camp, радісні емоції на святі Дня машинобудівника та Дня вчителя, спільний смуток під час Вахти Пам’яті 9 травня. Все це ми з вами разом!  Шкільна команда Lego planet крокує вперед, тому що має надійну підтримку шефів заводу.

Сучасний світ наповнений безліччю речей, якими мрійники, фантазери, машинобудівники перенесли на папір і склали в єдиний механізм. Бажаємо в цей день всім вам любові, добра, миру і великих успіхів у роботі. Нехай термін експлуатації ваших творінь ніколи не закінчується, а роки вашого життя лише примножаться!

 

Силка Н.А., заступник директора з виховної роботи

 


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.