20 вересня 2019 | Фоміна Віра

«Довіра в команді – шлях до успіху»

Під таким девізом розпочала роботу дитячо-молодіжна спілка  «Наша Перша».

Оновлена команда учнів наділена справжніми якостями лідера, а саме: гнучкістю, активністю, ініціативністю, дисципліною, добровільністю, креативністю, вихованістю. Досвід багатьох років доводить, що саме учнівське самоврядування – це не лише самостійне вирішення різноманітних питань, а й самостійне виконання, проведення, планування різноманітних заходів, відповідальність за яких несуть самі лідери – учні.

На першому засіданні членами ради одноголосно  було обрано голову ради спілки Сергієнка Юрія, учня 10-Б класу, та розподілені доручення між активістами школи. Старшокласники з готовністю ділитися досвідом та допомогою в різних питаннях прийняли в свою команду учнів 7-х класів.

Попереду багато справ: участь у різноманітних проектах, конкурсах, заходах, до яких учні планують підійти по-новому, щоб життя школи було цікавим та плідним.

Хай кожна справа, зроблена з душею, приносить задоволення усім учасникам навчально-виховного процесу.

Пропонуй! Плануй! Організовуй! Виконуй!

                                             Педагог-організатор Яхненко Л.І.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.