27 вересня 2019 | Фоміна Віра

Розвага нової генерації

Кукурудзяні лабіринти – популярний туристичний атракціон. Зазвичай їх виконують у формі портретів кіногероїв, малюнків тощо, поєднують із іншими атракціонами сільського туризму - поїздками на возах або тракторних причепах, встелених сіном, ігровими майданчиками, місцями для пікніків.

Уперше такий лабіринт з`явився у Північній Америці, згодом мода на кукурудзяні лабіринти перекочувала в Європу і зовсім нещодавно виринула в Україні.

Учні 6-А класу, зацікавившись розвагою нової генерації  , побувала на агрофірмі «Маяк»  (с. Піщане). День пройшов швидко, цікаво та весело, адже ми пройшли квест у кукурудзяному лабіринті, вирізаному просто неба на  полі загальною довжиною 9 км; каталися на квадроциклі  та "Barrel train"; зробили чудові світлини , перебуваючи у солом’яному лабіринті та на піраміді із солом’яних тюків; відпочили на природі біля озера; і, звичайно, це екскурсія по фермі:  модернізований та автоматизований процес доїння корів, раціональний процес годівлі та комфортні умови утримання худоби. По завершенню екскурсії нас пригостили смачним молоком, також не обійшлося без подарунків, а потім…  весела пауза - фотографування у костюмчиках з  окремими літерами, які утворюють вислів: "Я люблю молоко".

Гончаренко Н.С., класний керівник 6-А класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.