2 жовтня 2019 | Фоміна Віра

Осінній благодійний ярмарок

Щороку, саме восени, у  Нашій Першій весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно проходить шкільний ярмарок.     Приготування велося заздалегідь, кожен клас продумував, чим здивувати однокласників, батьків, учителів, щоб якомога більше вторгувати грошей.  І зусилля не були марними… Смачні пироги, печиво, тістечка,акуратно упаковані, загорнуті, розфасовані, готові до вживання. Різнокольорове желе, усілякі солодощі та ще багато чого красувалося на столах.  Місця вистачало  всім : продавцям, щоб розкласти усі наїдки та напої,  покупцям – розглянути їхні товари, аби вибрати для себе щось цікаве.  Найбільше продавалося, звичайно, солодощів, а ще різноманітні іграшки, вироби, зроблені власноруч, цікаві дитячі книги  і усілякий важливий  крам. Загалом, що тут казати, все «йшло» на «ура». Кожна перерва супроводжувалась веселим гамором,  діти раділи новим придбанням, «продавці» стежили за поповненням товару, і кожен з учасників цього дійства отримував насолоду, задоволення від того, що усі разом робили добру справу.

Від усього серця дякуємо  за активність, ініціативність та підтримку усім батькам, які із задоволенням та натхненням постійно долучаються до цієї нашої цікавої та потрібної шкільної справи. Осінній  ярмарок традиційно благодійний. Кошти, які вдалося зібрати, будуть розподілені  дітям, які потребують  матеріальної допомоги.

Наші діти, долучаючись до таких заходів, відчувають, що роблять щось потрібне і корисне, формують у собі активну громадянську позицію людей, небайдужих до потреб та проблем інших.

Ткаченко Л.Л., учитель української мови


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.