3 жовтня 2019 | Фоміна Віра

Тиждень початкової школи

«Наша школа початкова –це скарбниця знань чудова!

Всі розумні та веселі в нашій радісній оселі!»

З 30 вересня по 4 жовтня у Нашій Першій проходив Тиждень початкової школи. Всі вчителі творчо і відповідально підійшли до підготовки і проведення Тижня. Робота під час  Тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дітей.

Розпочався тиждень ранковою зустріччю «Поради для формування книжкової залежності» під час якої учні ділилися своїми враженнями від прочитаних книжок. Цікавим та творчим був показ талантів учнів 2-х класів. Другокласники на чолі зі своїми вчителями Кравченко С.А., Круковською Л.В., Гречаною О.М. декламували вірші, співали, танцювали. Упродовж всього заходу учасники мали змогу помилуватися виставкою малюнків юних художників. Учителі 1-х класів Русанова О.В., Михайлик Л.В. та Коротич О.А. посвятили своїх учнів у першокласники та вручили їм медалі. На  Міжнародний день музики 1 жовтня Мехеда В.М., учитель музичного мистецтва, разом з учнями 5-х класів організувала та провела музичний флешмоб. Змістовно і захоплююче пройшло шкільне зібрання «Ми всі родом із дитинства». Яремчук А.Д. та учні 4-Б класу ще раз допомогли нам поринути у світ дитинства. Калініч О.М., Дуднікова О.М. та Кобилінська Н.В. провели брейн-ринг «Спілкуємося українською» на якому команди 3-х класів «Мовознавці», «Дивослови» та «Патріоти» продемонстрували відмінні знання з рідної мови. Горбатова О.Ю. та Кириленко С.В. влаштували для своїх четвертокласників інтелектуальний конкурс «Ерудит». Команди учнів 4-А та 4-В класів «Знайки» і «Розумники» мали змогу показати свої знання з різних предметів.

Тиждень  завершився, але продовжуватиметься праця вчителів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися. Учителі початкових класів ще раз довели, що вони справжні фахівці своєї справи, а їхні учні – розумні і талановиті діти.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.