22 жовтня 2019 | Фоміна Віра

Екскурсія до агрофірми «Маяк»

19 жовтня учні 7А та 6В класів вирушили на екскурсію до агрокомплексу «Маяк». Учні мали унікальну нагоду спостерігати за процесом виготовлення молока. На агрофірмі найпередовіша у світі технологія доїння — доїльний зал американського виробництва. Процес доїння та годівля - комп'ютеризований, де фіксується практично кожен крок тварини: на який бік доїльного залу вона зайшла, на яке місце стала, коли вийшла з доїння. А ще для кращої продуктивності, корів тут доять під музику. Молоко смачне, ми спробували! І й на згадку склали словосполучення: "Я люблю молоко" з літер на жилетах.

Але справжнім задоволенням виявилися лабіринти. Серед безлічі сучасних розваг «живі» лабіринти, мабуть, єдині приносять користь і є тими з небагатьох забав, які не втратили своєї привабливості. Солом'яний лабіринт - це неймовірно цікава і корисна розвага для дітей. Всім дітям без винятку сподобалось шукати єдино можливий вихід із заплутаної ситуації.

Кукурудзяний лабіринт мав 9 км заплутаних доріжок, де можна було знайти безліч цікавих подарунків. Квести, естафети, катання на квадроциклі, barrel train– все це чекало нас у лабіринті. Заблукати у такому лабіринті - треба постаратися, а от розважитися – можна було вдосталь. Цей вид відпочинку є екологічним, корисним та цікавим.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.