21 жовтня 2019 | Фоміна Віра

Навчання тренерів FIRST LEGO League

19-20 жовтня в науково-технічній бібліотеці КПІ відбулося навчання тренерів FIRST LEGO League. До Києва з’їхалися понад 120 вчителів із усієї України: вже досвідчені «легівці» та новачки, серед яких була тренер команди LegoPlanet Величко О.О.

Тренери дізналися та обговорили тему сезону, яка присвячена процесу урбанізації та зростанню міст. Головний суддя FLL Ірина Шевцова розповіла про Основні Цінності програм FIRST та оцінювання команд суддями. Учасники навчання взяли участь у майстер-класі з роботи в команді від бізнес-тренера Марії Абрамчук, прослухали лекції про програму, Проект Сезону та Гру Роботів від керівника програм FLL Германа Демидова.

Але хочеться подякувати всім спікерам за корисні та змістовні доповіді. За те, що поділилися власним досвідом та ідеями, які допоможуть зробити місто в Україні не просто «Smart», але й комфортними для проживання кожного його мешканця.


Роздрукувати статтю
Категорія: Робототехніка
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.