29 жовтня 2019 | Фоміна Віра

Тиждень англійської мови

Хочеш бути успішною людиною, відкривайся світові! Подорожуй, цікався, знайомся, насолоджуйся життям. Якщо будеш це робити разом з англійською, для тебе відкриються нові можливості та горизонти.

Під час тижня англійської мови було проведено багато цікавинок, які мотивували учнів до вивчення англійської мови.
Перше, що спонукало до гарного настрою на цілий тиждень - це фотозона "Королева Великобританії запрощує зробити селфі". У вівторок на шкільних зібраннях учні поділилися своїми ідеями вивчення англійської, а саме участь у міжнародних проектах та програмах GoCamp та Flex. Приємним сюрпризом стало відео від Олександри, нашого волонтера, яка приїздила до мовного табору Tesco GoCamp 2019. А музичний подарунок від учнів 10Б класу став родзинкою, яка налаштувала на позитивний лад. У середу, для учителів Нашої Першої було проведено тренінг Кагамлик І.Г. " Бронювання готелю". Маємо сподівання, що отриманні знання обов'язково знадобляться нашим колегам. Упродовж тижня працювала квест кімната для учнів 5-х класів, організована учителем Черниш О.В. Квести - це завжди цікаво та весело, діти активно та фаново провели час і як результат маємо переможця - 5А клас. Вітаємо! Серед учнів 3-х, 4-х класів проведено конкурс "Емблема класу" учителями Баштан Н.В. та Бірюковою І.М. Переможцями визначено учнів 3-А класу. Вітаємо! Також було приємно спостерігати за роботами учнів 2- х класів, представлених на виставці "My pet". А на завершення, у п'ятницю, учні 6-х класів були задіяні у брейн-ринзі "Who is the best in English", підготовленим Кліменко І. О.
Дякуємо за активну участь учням та учителям Нашої Першої та до нових зустрічей з англійською мовою!
Учитель англійської мови, Хлівна Н.В.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.