9 грудня 2019 | Фоміна Віра

Другий етап Третього Регіонального турніру з фінансової грамотності відбувся!

На сьогодні найпопулярнішим та дієвим методом роботи, виявлення підтримки та розвитку  учнів є проведення олімпіад  конкурсів, турнірів. Навчання дітей, їхня підготовка до професійної реалізації в самостійному житті — актуальне питання сьогодення. З огляду на це основними завданнями сучасної освіти є розвиток інтелектуальних і творчих здібностей, природної обдарованості учнів, формування в них творчого потенціалу, мислення, уміння самореалізуватися. Підтримка та розвиток молоді є одним із пріоритетних напрямків сучасної освіти, оскільки поступ будь-якої країни, регіону, міста залежить саме від здатності її громадян нестандартно, креативно мислити, впроваджувати перспективні інновації в різні сфери суспільного життя.

30 листопада в м. Черкаси пройшов ІІІ Регіональний турнір з фінансової грамотності. Третій рік поспіль учні 11 класу  нашої школи беруть участь у  ньому. Мета турніру - створення сприятливих умов для реалізації та розвитку творчих і дослідницьких здібностей школярів у підвищенні фінансової грамотності і забезпеченні фінансової освіти та формування фінансової культури і фінансової поведінки.

У складі команди « Золотий запас» були учні 11-Б класу: Роговик Дар’я, Шевчук Марія, Бондаренко Дар’я і Онищенко Андрій.  Капітан команди -  Шевчук Марія.   Під час підготовки  до турніру ми  опрацювали велику кількість джерел, аналізували їх, систематизували, удосконалювали своє ораторське мистецтво, вчилися комуні кувати,удосконалювали  практичні навички та компетенції  у використанні фінансових послуг, ознайомилися з  передовими досягненнями у галузі фінансово-інформаційних та фінансово-комунікаційних технологій.

У цілому доклали багато зусиль, витратили чимало часу, але отримали масу позитивних емоцій  та були задоволені результатом: посіли 3  місце і отримали диплом ІІІ ступеня та грошову винагороду.  Всі учасники команди вперше брали участь у регіональному турнірі з фінансової грамотності, отримали корисний досвід та нові знайомства. Знання, здобуті при підготовці до турніру, ми обов’язково використуємо задля підвищення  фінансового добробуту.

Щиро дякуємо за підготовку нашому керівнику - Подрушняк Любові Іванівні, адже без неї не було б такого результату. Звертаємося до старшокласників: беріть участь у турнірах з фінансової грамотності! Будьте фінансово грамотні!

Марія Шевчук, учениця 11-Б класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.