26 вересня 2014 | Фоміна Віра

Плекай добро

Плекай добро, воно повернеться до тебе,

Чини добро, і будеш ти в раю...

Роби добро. Господь сказав: «Так треба!»

Я здалека добро розпізнаю...

IMG_0046 IMG_0047IMG_6397 IMG_6408 IMG_6409Протягнути руку допомоги тому, хто цього потребує - це так важливо сьогодні, бо милосердя і доброта - вітрила, на яких тримається людство. Благодійність пробуджує в нас почуття співпереживання, чуйності, відповідальності за тих, хто знаходиться поруч з нами.

25 вересня 2014 року у нашій школі відбувся традиційний щорічний благодійний ярмарок. Учні школи і педагогічний колектив завжди є активними учасника таких акцій, щедро і доброзичливо допомагають іншим. Ярмарок для школярів - це справжнє свято в школі. Адже тут можна придбати якусь цікаву дрібничку, посмакувати щедрим осіннім урожаєм, а декому ще й пощастить постояти за прилавком у ролі продавців.

Наша благодійність є найбільшим проявом гуманності. Завдяки цій здатності - безкорисливо прийти на допомогу іншим - у цьому світі не зникає добро.

Туманова Юлія, учениця 9-Б класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.