30 вересня 2014 | Фоміна Віра

День бібліотекаря

22

Велику цінність в інформаційному забезпеченні учнів, педагогів надає наша шкільна бібліотека, адже книжковий фонд залишається інформаційним ресурсом.

Мудрий девіз з «Духовного регламенту» наших предків «Без бібліотеки школа, як без душі» якнайкраще виражає сутність і завдання роботи бібліотеки.

До послуг у бібліотеці – читальний зал, довідкові енциклопедії, періодичні, науково-популярні видання газет і журналів, навчальні та методичні посібники. Бібліотека підключена до мережі Інтернет та поповнилася не одним комп’ютером для роботи учнів.

Радісно, з задоволенням зустрічає відвідувачів завідувач шкільною бібліотекою Людмила Олексіївна Білей.

Напередодні профорієнтаційного свята Дня бібліотекарів у залі міськвиконкому відбулися урочистості – Людмилі Олексіївні вручено грамоту управління освіти молоді та спорту виконавчого комітету Смілянської міської ради за сумлінне виконання посадових обов’язків, створення належних комфортних умов для інформаційно-бібліотечного обслуговування учасників навчально-виховного процесу, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи.

Вітаємо!


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.