2 жовтня 2014 | Фоміна Віра

Сталий розвиток – стиль життя!

Безымянный Сталий розвиток – це такий підхід до життя, коли інтереси суспільства спрямовані на задоволення потреб не лише нинішніх мешканців планети Земля, а й наступних поколінь.

Для кожного землянина сталий розвиток – це необхідність розумно використовувати будь-які ресурси, необхідні для повноцінного життя, в такій кількості, аби бути упевненим, що їх вистачить для всіх і сьогодні, і завтра.

У нашій школі упродовж трьох років впроваджується україно-шведський проект «Освіта для сталого розвитку». Цього року до класних колективів 2-А, 6-А, 8-Б, 11 класів (учителі Калініч О.М., Сорочинська С.К., Величко О.О., Демиденко Н.В.) приєдналися 1-А, 2-Б, 10 класи ( вчителі Кравченко С.А., Дуднікова О.М., Палієва С.І.) та 5 класи (учитель Демиденко Н.В.). На заняттях учні отримують важливий досвід спільної діяльності, адже цікаві думки народжуються тільки там, де йде обмін ідеями. Учні усвідомлюють, яким чином набуті знання можуть бути використані не тільки у дорослому житті, а вже й сьогодні. Першою акцією, яку провели школярі, був збір макулатури. Попереду акції «Чиста Україна», збір пет-пляшок, виставка «Друге життя речей», збір використаних батарейок. А головне – збереження енергоресурсів. Тож запрошуємо учнів школи до проекту «Освіта для сталого розвитку».


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.