19 листопада 2020 | Фоміна Віра

Найбільший урок у світі

Цього року ООН святкує своє 75-річчя! Сьогодні організація об’єднує 193 країни. Саме ООН на глобальному рівні вирішує, що потрібно робити для подолання глобальних проблем і працює над цим.

Учителі початкових класів, англійської мови та фізичної культури ,за рекомендаціями МОН та ЮНІСЕФ, з нагоди святкування річниці Конвенції ООН про права дитини долучилися до всеукраїнської ініціативи і провели «Найбільший урок у світі» про права дитини «Знаю права і змінюю світ».

Під час уроку учні дивилися мультфільм «Права дитини», грали в гру «Знайди пару», виконували різні вправи «5 дій, які ти можеш робити щодня, щоб зробити світ кращим», «Розподіли цілі сталого розвитку за групами», «Підбери асоціацію» тощо. В кінці уроку учні виконали інтерактивну вправу «Закінчи  речення» та висловили свої думки, як вони можуть змінити світ.

Учасники проекту дійшли до висновку, що потрібно усім долучитися до Глобального плану та почати вирішувати проблеми вже зараз.

Баштан Н.В.,

заступник директора з навчально-виховної роботи


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.