9 грудня 2020 | Фоміна Віра

Стрічай, Україно, нове покоління

Із дерева роду зростає пагіння

і лине до сонця, до світла.

Стрічай, Україно, нове покоління,

що сто днів крокує по школі.

Так можна сказати про наших юних першокласників. Минуло 100 днів з тієї миті, коли випускники дитячого садочка вперше переступили поріг Нашої Першої. В стінах початкової школи на них чекали нові відкриття та новаторські підходи до отримання нових знань. За сто днів перебування у школі  маленькі першокласники відвідали безліч цікавих уроків, провели веселі та рухливі перерви, навчались спостерігати за природою, творити своїми руками неповторні вироби. Стали дружніми і впевненими у собі учнями.

Юні першокласники з гідністю пройшли і дистанційне навчання. Цікаві віртуальні подорожі, онлайн-уроки в ZOOM, різноманітні прийоми і методи навчання, які використовували вчителі перших класів, дали можливість першачкам здобути і засвоїти отриманні знання.

Кожен день в стінах рідної школи був неповторним. Так в 1-А класі відбулось свято, присвячене першій книзі в житті дитини: «Книга – мій друг і порадник». Учні з захопленням відгадували ребуси, створили обкладинку для своєї першої книги.

Життя вчить кожного з нас бути підприємливим. Учні 1-В класу спробували свої сили під час проведення ярмарку, який проходив під девізом «Я зможу, я підприємливий». Учні з цікавістю продавали віртуальний товар, витрачали віртуальні кошти і з задоволенням ділилися отриманим зі своїми товаришами. Весело і з користю вони провели час.

У 1-Б класі перша виховна година була присвячена Дню народження класу. Діти в ігровій цікавій формі знайомились один з одним, ділились своїми думками про те, як зробити так, щоб клас був дружнім.

100 днів у школі. Це мало, чи достатньо для того, щоб отримати перші знання, навички, вміння? Більше, ніж достатньо! І учні 1 класів довели це. Ми, вчителі перших класів, пишаємось своїми дітками і вітаємо їх з першим етапом шкільного життя!

Вчителі перших класів


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.