16 лютого 2021 | Фоміна Віра

Тиждень безпечного Інтернету

З 8 по 12 лютого в Нашій Першій відбувся  Тиждень безпечного Інтернету. Школярі активно взяли участь у всіх запланованих заходах. Так, учні початкових класів за допомогою малюнків продемонстрували  всім величезні можливості Інтернету: спілкування з ближніми, які живуть на інших континентах, змога отримати будь-яку інформацію, обмін фотографіями, екскурс у різні далекі точки планети…Кожен з нас вкотре переконався, що Інтернет - це унікальний інструмент.

Семикласники заявили всім, що контент, який їх цікавить має бути правдивим, цікавим та унікальним.

Хоча дев’ятикласники за круглим столом наголосили на те, що віртуальне життя буває без обмежень, все ж спробували прожити один день без мобільного телефона. Виявляється, що можливо, але дуже незвично і складно.

Про величезне значення Інтернету можна говорити безкінечно, проте учні 8 класів зазначили, що є й чимало неприємностей у соціальних мережах, вони згадали про таке поняття, як «кібербезпека», що захищає інтереси людей в інформаційному просторі.

Учні п’ятих та шостих класів теж висловились  про зворотній бік Інтернету: віруси, які шкодять програмам, небезпечні хакери, багато неперевіреної інформації, безліч непотрібної реклами… Діти активно ділилися порадами та обговорили правила, які допоможуть запобігти цьому, виготовили лепбук з основними рекомендаціями безпечної поведінки в Інтернеті.

Кажуть, що успішний той, хто здобуває інформацію та вміє вдало її застосувати.

Отже, використовуйте Інтернет в корисних цілях та отримуйте емоційну насолоду від того, що можете ефективно працювати з технологіями  сучасного світу!

 


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.