23 листопада 2014 | Фоміна Віра

Знайомство з Черкаським інститутом банківської справи

DSCN513421 листопада учні 11 класу побували в Черкаському інституті банківської справи Університету банківської справи Національного банку України. Сьогодні це єдиний у центральному регіоні спеціалізований вищий навчальний заклад Національного банку України, заклад з давно усталеними традиціями й авторитетом.  Відбулася цікава розмова про навчальний заклад, спеціальності, які він готує, вимогами до вступу і перспективами працевлаштування випускників. Цікавою була екскурсія по інституту.  Одинадцятикласники побачили аудиторії, в яких навчаються студенти, спортивний зал, музей грошей, в якому представлені грошові знаки різних часів, країн та народів.

Найцікавішим було відвідати перший в Україні навчально-тренувальний банк, обладнаний за всіма вимогами часу — комп’ютерною та відеотехнікою, касовим блоком, всіма технічними і методичними атрибутами, які мають бути у щонайкращому комерційному банку. Сподобалися школярам і запашні пиріжки зі смачними напоями, якими їх пригостили в студентській їдальні. Задоволені були всі. Можливо, для когось із учнів інститут стане вузом для старту у доросле життя.

По завершенню екскурсії, ректор вручив учням маленькі подарунки на згадку про університет. Юні гості висловили слова вдячності керівництву та студентству університету за подарунки та за надання можливості познайомитися з Черкаським інститутом банківської справи.

У читальному зал істаршокласників привітав заступник директора з навчально-виховної роботи Михайло Йосипович Гедз. Він щиропобажав успішного закінчення школи, запросив на навчання до Черкаського інституту банківської справи і вручив пам’ятн іподарунки лідерам у навчанні, ювілейні монети та номери журналу «Золотий резерв» і побажав майбутнім абітурієнтам успіхів у навчанні.

DSCN5143Враження учнів:

«ДужесподобавсяУніверситет. Є все, щонеобхідно для повноцінного, захоплюючогожиттястудентів».

«Університетшаленокрасивий, таких я ще не зустрічав - стількифотографій на стінах і кожнапередаєособливу атмосферу і емоції. Стількивідомихособистостейпобувало тут».

«Коли я стану студентом, то неодмінно буду жити в гуртожитку. Там можна відчути весь смак студентського життя».

«Так швидко лине невблаганний час, і ось ми вжеодинадцятикласники. Багато чула про вищі навчальні заклади, студентське життя.  Сьогодні вперше вдалося побачити  на власні очі, як проходять студентські будні, солідних викладачів, величезні аудиторії. Я приємно вражена».DSCN5140DSCN5141DSCN5145DSCN5147


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.