29 квітня 2021 | Фоміна Віра

Магія танцю

Щороку 29 квітня по всьому світу відзначається Міжнародний день танцю. Це свято , присвячене всім стилям танцю, почали  відзначати з 1982 року за ініціативою Міжнародної ради танцю.

Танець - особливий вид мистецтва. Він відбиває почуття. Через танець людина впізнає навколишній світ і вчиться взаємодіяти з ним. Танці- «прекрасні ліки, що допомагають позбавитися від багатьох захворювань і укріпити здоров‘я». Танець розкриває характери людей, їхні почуття і думки про світ.

При всій своїй красі та легкості, танці — це важка праця і дисципліна, щоденні репетиції і тренування. Чимало учнів Нашої Першої відвідують танцювальні гуртки: «LaDens», «Шторм», "Арт-Модерн", «AISHA», "Роксолана", «Star Dance Studio» , «Колорит», «Діамант».

Наші школярі - неодноразові призери міських, обласних та всеукраїнських танцювальних чемпіонатів, володарі кубків та Гран-прі.

Гончаренко Н.С., класний керівник 7А класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.