3 листопада 2021 | Фоміна Віра

Вибір професії

Вибір професії — невід’ємний етап у житті кожного, хто здатен працювати. Рано чи пізно,як кажуть, ми всі потрапляємо на роздоріжжя, щоб серед тисячі шляхів обрати свій - єдиний. Людина набуває досвіду у процесі певної діяльності, але краще це виходить, коли вона має знання- профорієнтаційні.
Є безліч тем, з якими можна працювати зі школярами : учні мають знати, які є професії, де можна здобути ту чи іншу спеціальність, що для цього потрібно.Як присвятити своє життя тому, що тебе цікавить, приносить радість — адже це одна з найважливіших умов відчуття життєвої повноцінності.
З метою розвитку в учнівської молоді рис творчої, працелюбної особистості у школі відбулася зустріч працівників Смілянського ЦППРК та учнів 9-х класів під час проведення Тижня профорієнтації та трудового навчання. Школярі дізнались про професії, якими можна оволодіти у закладі, та познайомитись із педагогами, які поділились досвідом та ознайомили присутніх із перевагами кожної професії. Традиційно для майбутніх абітурієнтів проводилися майстер-класи. Учні спробували себе в ролі кухарів, кондитерів, автослюсарів, верстатників, слюсарів, будівельників,
Тиждень був насиченим на події та заходи. Ми розпочали реалізацію шкільного проєкту «Не будь байдужим». Хлопці 5-10 класів протягом тижня працювали над виготовленням домівок для безпритульних тварин, а дівчатка створювали лежаки для " братів менших".
З нетерпінням чекаємо відкриття нашої локації.
Виховуючи проєктно-технологічну компетентність у нашої молоді, ми в першу чергу формуємо здатність учнів застосовувати знання, уміння та особистий досвід у предметно-перетворювальній діяльності, продуктивно співпрацювати з партнерами у групі та команді, виконувати різні ролі та функції у колективі.

Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.