8 грудня 2014 | Фоміна Віра

Твоє життя в твоїх руках

Image001Під такою назвою 1 грудня в Міському будинку культури відбулась молодіжна акція – концерт «Твоє життя в твоїх руках», присвячена Всесвітньому Дню боротьби з ВІЛ/СНІДом. Цей захід проводився з ініціативи молодіжного активу міста та при підтримці відділу молоді та спорту.
Яку мету ставили організатори і учасники? Звернути увагу смілян на глобальні проблеми всього людства та спонукати молодь до безпечного відпочинку та приємного дозвілля. Необхідно цінувати життя, турбуватись про своє здоров’я, адже кожний громадянин теж несе відповідальність за своє здоров’я. Це, в першу чергу, безпечний спосіб життя та обізнаність з питань ВІЛ/СНІДу.
В акції брали участь представники навчальних закладів міста. Вони представили різноманітні, яскраві та неповторні номери: вірші, пісні, танці, флеш-моби та гімнастичні виступи, що було свідченням того, що наша молодь переймається станом свого здоров’я, своїх близьких і оточуючих та є небайдужою до ВІЛ-позитивних людей. Небайдужими виявилися й учні 9-10 класів нашої школи, які були присутні на акції. Прикрасив концерт виступ учениці 10 класу школи №1 Гречишкіної А., кандидата у майстри спорту з художньої гімнастики. Красу, щастя, любов, надію, свободу, здоров’я – все це ми маємо зберегти!
Захід показав, що тільки об’єднавши зусилля, ми зможемо зупинити СНІД.

Бритик Євгенія,
учениця 10 класу, голова учкому


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.