8 грудня 2014 | Фоміна Віра

Акція «Зігрій військових серцем»

Image005 Image006 Image007 Image008 Image009 Image010

Ще вчора вони жили на мирній землі. Будували плани, працювали, втілюючи свої задуми, любили найрідніших людей, без яких не уявляли свого життя, мали те, що зігрівало душу: улюблену книгу, рідну оселю, теплу постіль, можливо, нехай старі і не надто вишукані побутові речі, але власні. Та війна, яка зненацька увірвалася у життя та свідомість українців, миттєво перекреслила усі плани тих, хто пішов захищати свою батьківщину і став бійцем у зоні АТО. Невлаштований побут, сира, холодна землянка, нестача продуктів, не лише улюблених, а найнеобхідніших. Та що там продуктів — питної води. Це — війна. І побороти її можна узявшись, як кажуть, усім миром.

Слідкуючи у соціальних мережах за роботою волонтерських груп, ми маємо можливість оперативно отримувати інформацію про потреби військових у зоні АТО. Вони складаються з величезних переліків найнеобхідніших речей і продуктів харчування та обчислюються неймовірними сумами коштів.

У День Збройних Сил України (6 грудня) учні  школи №1 брали участь  у міській акції  «Зігрій військового серцем». Зранку волонтери прийшли до магазину «Фуршет», де роздавали підготовлені серця. До складу волонтерської групи увійшли: Бритик Євгенія, Гречишкіна Анна, Одинцова Дар’я,  Волотковський Богдан (10 клас) , Чуменко Анна, Музика Дар’я (8-Б клас), Туманова Юлія, Соколова Юлія (9-Б клас). Учні зібрали 973 грн. Кожен бажаючий міг придбати серце за 3 гривні і тим самим допомогти Українській армії.Всі зібрані кошти було передано до міського штабу допомоги воїнам АТО.

 

                                              Анна Гречишкіна, учениця 10 класу


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.