28 травня 2022 | Фоміна Віра

Прощавай 4 клас, ти замалий уже для нас!

Школа наша початкова,
прощавай і будь здорова.
Нових діточок стрічай
Та й про нас на забувай!
Час летить невблаганно і змінює усе, що нас оточує. Життєва дорога людини також мінлива і нелегка, несе в життя і сум, і радощі. Усе має початок і кінець. Не можна сказати, що закінчується дитинство наших випускників. Однак нинішній день проводить невидиму межу між дитинством та юністю.
4 роки навчання в початковій школі пролетіли, як одна мить. Наші діти підросли, зміцніли, отримали валізу знань і, розправивши крила, випурхнули із затишного гніздечка. Трішки сумно, бо розлучаємось, але й радісно, бо ви подорослішали.
Протягом цих років ви поступово піднімалися східцями знань. Та не тільки навчилися читати, писати, міркувати, а також дружити і просто жити в колективі.
Сьогодні ви залишаєте у нас свої пустощі, неслухняність, свої перші дитячі радощі, свої добрі серця. Нехай у нашій пам’яті, і у вашій буде тільки все хороше і привітне.
В ДОБРУ ПУТЬ, НАШІ МАЛЕНЬКІ ВИПУСКНИКИ

 


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.