19 грудня 2014 | Фоміна Віра

Калейдоскоп професій

Коли йде мова про наближення Новорічних свят, дивуєшся, що рік минув непомітно. Дорослі говорять, що так швидко плине дитинство. Тому ми все частіше мріємо про своє майбутнє, намагаємося вже зараз вдало обрати професію. А зробити це не легко – їх дуже багато і постійно з’являються нові.

12 грудня, під час проведення у нашій школі тижня трудового навчання та профорієнтації, наш 8 – А клас підготував виступ агітбригади «Калейдоскоп професій». Ми розповіли учням 5 – 8 класів, що сьогодні існує біля ста тисяч різних професій. Причому, щороку з’являється близько 500 нових і стільки ж зникає або видозмінюється. Що є традиційні, поширені професії та ті, які зустрічаються не часто.

Ми загадували глядачам цікаві загадки, продемонстрували презентацію традиційних професій, ознайомили з новими, цікавими та перспективними. А ще присутні дізнались про нові професії: футуролог, тітестер, постижер, грумер. Розповіли про чудернацьких спеціалістів - відганятелів мавп, інженерів з кокосової безпеки, дресирувальника качок тощо.

Учні сьомих та п’ятих класів брали участь у конкурсах, відповідали на питання вікторини, продемонструвавши свої знання та ерудицію.

 

                                                        Софія Коваленко, учениця 8 – А класу.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.