24 грудня 2014 | Фоміна Віра

Підтримаємо наших військових

Image024 Image025

У відпустку на рідну Смілянщину приїхав із зони АТО випускник школи №1 Сергій Жук, який не залишився осторонь подій на Сході країни. Давно чекали його у рідній школі. Сергій перебуває у гарячій точці, був поранений, лікувався у Київському госпіталі. Невеличка відпустка – і знову до Луганської області.

Зустріч із учителями, учнями 10 класу не залишили нікого байдужими. Саме про останні місяці і розповідав юнак. Про страшні, незбагненні для нас події, Сергій розповідав спокійно, з розумінням суті та важливості своєї місії.

І наповнювалися серця гордістю за наших земляків, і приходило усвідомлення, що на захист країни став цвіт нації, не тільки мужні та сміливі чоловіки, але достойні громадяни, сповнені любові до України.

Нещодавно (до свята Миколая) учні школи збирали передачу для воїнів АТО, приносили теплі речі та продукти, готували святкові подарунки для захисників, щоб і вони відчули тепло сімейних свят.

 

                                                            Палієва С.І.,

                                           заступник директора з виховної роботи


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.