25 грудня 2014 | Фоміна Віра

Пошук і творчість – результат успіху

Наш навчальний заклад – це простір життя дитини, тут вона не готується до життя, а повноцінно живе і тому вся діяльність педагогічного колективу відбувається так аби сприяти становленню особистості як творця і проектувальника власного життя.

Рік, що завершується і перший семінар 2014-2015 навчального року ще раз продемонстрували майстерність педагогів та можливості кожної дитини нашої першої.

Упродовж трьох років колектив школи реалізував завдання Міжнародного проекту «Освіта для сталого розвитку», в у жовтні цього року отримав відзнаку «Школа сприяння сталому розвитку», яку у м. Львові отримала директор школи І.Б.Гайдай.

Учителі Кравченко С.А., Круковська Л.В., Калініч О.М., Дуднікова О.М., Величко О.О., Палієва С.І., Демиденко Н.В. активно долучалися до участі у даному проекті та реалізують через навчально-виховний процес.

Міський конкурс «Учителя року – 2015» став незабутнім для Яхненко Людмили Іванівни, участь у якому забезпечила їй місце лауреата у номінації «Образотворче мистецтво».

Гнучкі м’язи дівчат-волейболісток, бажання до перемоги дозволили їм посісти ІІІ місце у міських змаганнях з волейболу.

Кожен педагог закладу вірить в талант і творчі сили кожного вихованця і як результат перемоги учнів у конкурсах, олімпіадах, які щойно завершилися.

Початкова школа – це перший освітній рівень, який закладає фундамент загальноосвітньої підготовки школярів.

Уміння самостійно і творчо мислити продемонструвала учениця 4-А класу Тимченко Ярослава, яка посіла ІІ місце у конкурсі знавців української мови ім. П.Яцика.

Творчі здібності у складанні власних висловлювань, бездоганні знання рідної мови учениць Настичук Олени (5-А), Шевчук Марії, Горіцької Вероніки (6-А), Бершадської Анастасії (7-А), Галич Катерини (9-Б), Бритик Євгенії (10), Козлової Аліни (9-Б), Бритик Євгенії (10), Козлової Аліни забезпечили їм призові місця у мовно-літературному конкурсі ім. Т.Шевченка, П.Яцика та олімпіаді.

Відкриття року стала Бершадська Анастасія, яка має ще перемоги і в олімпіадах з фізики та хімії.

Індивідуальність Євсєєвої Марії, учениці 8 класу, неповторний стиль і вміння бачити нове, дозволило їй отримати перемоги з фізики та біології.

Різноплановими є здібності Козлової Аліни, учениці 11 класу, а тому її перемоги з історії України та української мови є закономірним результатом.

Упевнену перемогу в олімпіаді з інформатики здобув Прус Максим, учень 11 класу. Асоціативне мислення Тютенко Анастасії (11 кл.) пошуковий підхід Григоренка Святослава (8 клас), самостійна робота Дулової Віталіни, творчість у навчанні Брощан М. (9-А), Кривошеї Анни (7) забезпечили їм перемоги у олімпіадах з астрономії, географії, біології, хімії та історії.

Результати учнів – це результати роботи педагогів школи Сорочинської С.К., Ткаченко Л.Л., Якимів В.П., Степанової Р.Д., Русанової О.В., Кавун І.М., Демиденко Н.В., Цапенко А.І., Подрушняк Л.І., Тарасенко М.В., Фоміної В.О., Бойко С.М. – кожен з них намагається робити все, що від нього залежить, щоб учні наполегливо працювали та мали ґрунтовані знання.

Перемога шкільного соціально-психологічного театру «Нове життя» у міському конкурсі то ще одне свідчення, що колектив докладає усіх зусиль для розвитку інтересів і нахилів учнів, адже основа успіху – пошук і творчість.

Ще кілька днів – і очікувані зимові канікули.

Хочеться щиро привітати батьків, учнів, колег з наступаючим новим роком. Усім здоров’я, щастя, миру кожній родині, нових успіхів і досягнень!


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.