21 квітня 2023 | Фоміна Віра

Тиждень антиалкогольної та антинаркотичної пропаганди

Благополучне майбутнє людини значною мірою залежить від стану всіх складових її здоров’я (фізичної, соціальної, психологічної та духовної), від уміння берегти здоров’я і життя, незважаючи на різні життєві ситуації. Важливим завданням сучасної школи є формування в учнів потреби цінувати своє здоров’я і життя як найвищу індивідуальну й соціальну цінність.

Саме над таким завданням працюють педагоги нашої школи.

У рамках тижня антиалкогольної та антинаркотичної пропаганди, який тривав з 17 по 21 квітня було проведено ряд заходів.

Розпочався тиждень з розповсюдження інфографіки «7 правил здорового способу життя». Практичний психолог школи та соціальний педагог під час ранкових зустрічей організували перегляд мультфільмів та соціальних відеороликів про шкідливі звички та здоровий спосіб життя. Учні 1-4 класів під час проведення перфоменсу активно долучилися до вправи «Сонце здоров’я», де визначали на промінчиках  чинники , що впливають на здоров’я, а на хмаринках –  чинники, котрі загрожують здоров’ю. «Здоров’я – це дар. Його треба шанувати, не витрачати, а примножувати». Саме під таким гаслом пройшло заняття для  учнів 6-А та 6-В класів з елементами тренінгу за темою: «Твій вибір – твоя відповідальність».

Будьте життєрадісними, ведіть активний спосіб життя, займайтеся спортом!


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.