28 січня 2015 | Фоміна Віра

Новий формат філологічної освіти

Image035 Image036 Image037 Image038 Image039 Image040

Саме такою була тема міського семінару учителів української мови і літератури, що відбувся на базі школи 27 січня цього року. Українська мова та література – предмети, найбільш з яких торкаються зміни, що відбуваються в освітній галузі – ось і цьогорічні випускники будуть складати ДПА з української мови в форматі ЗНО.

Учителі української мови та літератури школи Сорочинська С.К., Степанова Р.Д., Ткаченко Л.Л., Якимів В.П. успішно здійснюють навчання рідної мови, розвивають творчість і здібність учнів, виховують самостійне мислення, сприяють свідомому засвоєнню матеріалу.

У школі функціонують класи з поглибленим вивченням української мови та літератури (8-А, 9-Б) профільні, - українська філологія (10, 11 класи).

А тому учителям філології було чим поділитись з колегами, що завітали на семінар.

Учителі Сорочинська С.К., Якимів В.П., Ткаченко Л.Л. поділилися досвідом з питань інноваційних форм роботи в профільних класах, використання проектних технологій, організацію роботи з творчо обдарованими учнями.

У творчій лабораторії учителя української мови і літератури Якимів В.П. учителі ознайомилися з складовими ефективної і успішної роботи на уроках і в позаурочний час.

Огляд новинок методичної літератури підготувала Степанова Р.Д.

У роботі семінару взяли участь і виступили методист філологічного профілю Маслюк В.М. та керівник семінару Дудник А.Я.

Питання, що були розглянуті на семінарі – важливі і актуальні для учителів-філологів у підготовці учнів до ЗНО-2015.

 

Заступник директора з навчально-виховної роботи Цапенко А.І.


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.