30 січня 2015 | Фоміна Віра

Збережемо пам’ять про подвиг

Сміла. Смілянщина…

Край з величними спорудами, парками відпочинку та затишними і охайними вулицями, де майже кожна має свою історію та назву. Та не просто назву, а за цим розуміємо образ воїна-визволителя, безстрашного бійця і патріота.

71-й рік минуло відтоді, коли Сміла почала підніматися з руїн. Точилися запеклі бої, гинули хоробрі солдати, віддаючи найдорожче, що в них було - це їхнє життя.

Наближали світлий день перемоги і наші земляки - сміляни. Тому урок мужності «Збережемо пам'ять про подвиг», який провели учні 7-Б класу, був приурочений саме цим подіям.

IMG_0376Захід розпочався патріотичною піснею "Прошу у неба", яку виконав шкільний ансамбль "Квіти життя". Діти розповіли про вулиці, названі на честь визволителів, переглянули відео про Мірошніченка Сергія Єлисейовича, учасника партизанського загону імені Пожарського. Дослідницьку роботу підготувала про свого прадідуся учениця 11 класу Мірошніченко Вікторія.

Захід пройшов у теплій атмосфері. Діти із задоволенням слухали розповіді про земляків, і було видно,що вони пишаються своїм містом ,його історією,бо це їхній рідний край.

Ми ,молоде покоління, повинні бути вдячні всім, кому завдячуємо своїм сьогоденням, та тим, хто загинув за наше майбутнє.

Учениця 7-Б класу Ульріх Анна


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.