30 січня 2015 | Фоміна Віра

Зустріч з воїном АТО

Зустріч з учасником АТО Морозом М. І. (батьком учениці 10 класу Мороз А.) відбулася в школі. Микола Іванович - майор, командир підрозділу мотопіхотного батальону, прийшов у відпустку на кілька днів, але коли його запросили на зустріч до старшокласників (учнів 10-11 класів), він не відмовив. На зустрічі він розповів про військові будні, про солдатів –друзів з різних частин України, про те, що непросто їм там, на війні, у сирих та холодних окопах, але зігрівають душу дитячі листівки, згадки про своїх рідних. Після закінчення відпустки він із своїми підлеглими знову повернеться до своїх товаришів, тому що вміють цінувати дружбу. Вони не жаліються на долю, бо відважні, мужні, сильні духом. Однак серце стискається до болю, знаючи, що скоро знову в пекло війни… Адже воїни АТО сьогодні пишуть історію нашої країни, виборюють її незалежність, а нам гарантують мир і спокій.

Подякував Микола Іванович за той внесок, який кожен робить у зміцнення армії.

А ще побажав учням міцного здоров’я, добрих успіхів у навчанні та мирного неба. Школярі розповідали шкільні новини, бажали якнайшвидшого повернення додому з миром.

Такі заходи допоможуть дітям на прикладі своїх батьків, земляків побачити, що «патріот» – це не просто слово, а також навчитися шанобливому ставленню до Батьківщини, відчути гордість за наших захисників Вітчизни.

С.І.Палієва,

заступник директора з виховної роботи

IMG_0382 IMG_0383 IMG_0384


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.