2 лютого 2015 | Фоміна Віра

Зустріч поколінь- 2015

Image049 Image050 Image051 Image052 Image053 Image054 Image055

Як завжди, проводячи любий культурний захід, щиро і привітно розчинивши навстіж двері, теплим світлом у вікнах актової зали, зустріла своїх випускників Наша Перша школа. Це-вечір зустрічі з випускниками. Давня традиція щколи – збирати під своїм дахом дітей. Так, саме дітей... Адже для учителів – ми завжди діти. Йдуть, йдуть гості. Вдивляємось в обличчя і пізнаємо: Наташа, Мишко, Ольга, Сашко... І линуть спогади...

Мабуть, кожний випускник, переступивши поріг рідного навчального закладу, відчув приємний щем у грудях, піднесений настрій і, викликане спогадами, хвилювання. З посмішками на лицях зустрічають колишніх учнів старшокласники, з теплом в очах шукають поглядом у гостях своїх учнів вчителі.

Актова зала вже майже повна. Однокласники збираються групами, радіють зустрічі - зустрічі шкільних друзів. Цьогорічна зустріч зібрала ювілейні 1985, 1995, 2005, 2010, 2014 роки випусків, але школа радо приймає всіх своїх учнів, в душах яких вона залишила слід на все життя.

Багато випускників знову повернулися в рідні стіни, привівши в Нашу Першу своїх дітей, а дехто примножує успіхи рідного закладу в якості вчителів (Гончаренко С., Шестопал О., Сюмак Т., Зайченко Л., Александров О., Бойко О., Литвин Н., Васильченко М., Таценко Н.). Опановувати світ науки нам допомагали вчителі, які є серед нас і яких вже немає, які тепер працюють в інших школах і які вже на заслуженому відпочинку. Приємно було бачити в залі вчителів-ветеранів: Король О.М., Поповіченко В.І.. Завжди з теплотою в серці будемо згадувати вчителів: добрих, терплячих, неспокійних, завжди з іскорками любові в очах.

І хочеться підібрати найкращі слова подяки педагогічному колективу школи – адміністрації, вчителям, що незважаючи на безліч робочих питань,   знайшли час, сили і бажання подарувати свято колишнім учням, викликавши в їх серцях і душах приємні спогади. Ми вдячні учителям, які багато років навчають школярів: Степановій Р.Д., Новочуб В.І., Палієвій С.І., Подрушняк Л.І., Цапенко А.І. Окремі слова вдячності директору школи – Гайдай Інні Борисівні, за те, що примножує традиції школи №1, намагається створити комфортні умови для навчання наших дітей.

Окреме спасибі учням школи, які, дали для гостей чудовий концерт, та організатору свята – Яхненко Л.І.

Після урочистої частини всі випускники розійшлись по кабінетам. Довго ще лунали голоси, сміх. Школа світилась сяйвом вогнів дружби, радості: до неї завітали її діти!

Багато славних справ на рахунку випускників першої школи, але, як сказав відомий французький письменник Антуан Сент-Екзюпері: «Всі ми родом з дитинства», а я додам – всі ми родом з Нашої Першої школи. Про це не слід забувати ні на мить всім, хто пішов у життя з рідної Першої школи, при нагоді допомагаючи своїй школі словом, а краще – справами.

Вечір зустрічі шкільних друзів вдався сповна, обличчя випускників сяяли під отриманих позитивних емоцій. Ми не прощаємось…..ми говоримо «До побачення, рідна школо! Ти в наших серцях на все життя! У наступному році ти знову зустрінеш нас у якості своїх колишніх учнів. Ми тебе любимо!!! До зустрічі!!!».

 

 

                                                                                 Марунич Михайло,

                                                                           голова батьківського комітету школи,

                                                                              випускник школи 1993 року


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.