23 березня 2015 | Фоміна Віра

Тиждень обдарованої дитини

“Тиждень обдарованої дитини», який  завершував навчання перед канікулами,  був насичений різними цікавими  заходами. Різноманітні виставки,  семінари, виховні години проводились з метою розкриття талантів наших учнів.  Учні 5-Б класу підготували виховну годину «Моя школа». До залу запросили учнів 5-6 класів.   Ведучі, Маркелов Назар та Залашкова Яна,  підтримували веселий настрій заходу і співпрацювали з аудиторією, щоб кожен учасник дійства  був задіяний. Цікаві питання «Шкільної вікторини»  виявили справжніх ерудитів, бо питання були не лише пізнавальними , а і  своєрідною перевіркою на кмітливість та оригінальність у відповідях.  Світлана Кирилівна Сорочинська , керівник шкільного музею, допомогла нам зробити віртуальну подорож до музею  школи. Учні мали можливість побачити історичне минуле нашого закладу, цікаві моменти шкільного життя. Прозвучали вірші про улюблені шкільні  дисципліни..  «Наша школа – це школа радості, творчості, добра» -  таке гасло супроводжувало виступи учнів.   Запальні і танці учнів 5-Б, 5-А, 6-А та 6-Б класу – своєрідна візитівка сучасних дітей, їх уподобань у музиці та танцювальних стилях.  Чарівна мелодія пісні, поезія Василя Симоненка  - звучали у залі і не залишили байдужими нікого.   І як завжди – нагороди.

У нашій школі є багато талантів, ці діти малюють, танцюють, співають, здобувають перемоги на спортивній ниві.  Імена наших переможців звучали у залі, а  нагороди та медалі, здобуті на змаганнях, спортсмени продемонстрували.  Час пролетів швидко, але вражень лишилось багато. Нас об’єднує наша перша школа, у якій навчались батьки наших учнів, братики та сестрички і навіть дідусі і бабусі. Зараз діти докладають чимало зусиль, щоб і надалі  прославляти нашу школу, добрими справами, гарним навчанням,  різноманітними  перемогами.   І пишаються тим, що  «Наша перша»- перша»!!!


IMG_0353 IMG_0354 IMG_0355 IMG_0356 IMG_0358
IMG_0363 IMG_0364


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.