28 березня 2015 | Фоміна Віра

Конкурс «Друге життя побутових відходів»

відходиГлобальний екологічний фонд оголошує всеукраїнський дитячий конкурс "Друге життя побутових відходів".

УЧАСНИКИ – діти молодшого та середнього шкільного віку (до 14 років).

ТЕРМІНИ проведення – з 1 квітня до 20 травня 2015 р.
Оргкомітет приймає матеріали на Конкурс від учасників до 20 травня 2015 р. виключно на електрону адресу: wc_ukraine@i.ua

МАТЕРІАЛИ на Конкурс надсилаються тільки електронною поштою. У листі необхідно повідомити зворотню домашню адресу конкурсанта і обов’язково номер мобільного телефону батьків або вчителя (без контактних даних, зокрема номеру мобільного телефону матеріали на Конкурс прийматися не будуть).

Матеріали на Конкурс – приймаються у вигляді фотографії, на яких зображено фото учасника конкурсу та виробу, який він змайстрував власноруч із побутових відходів. Просимо також додати до конкурсної роботи есе на тему «Я за чисту планету…», а саме як саме цей виріб, його ідея сприяють приверненню уваги до проблем навколишнього природного середовища та можливості їх вирішення.

ПІДСУМКИ конкурсу будуть підведені у червні 2015 року під час Дитячого екологічного форуму «Діти за довкілля: майбутнє обираємо ми!».

Конкурсні роботи пройдуть оцінювання жур. За результатами оцінювання будуть відібрані 3 кращі роботи, автори яких отримають цінні призи; автори 10 кращих робіт приїдуть до м. Києва для участі у Форумі, та будуть відзначені.

Інформація про ПЕРЕМОЖЦІВ та кращі конкурсні роботи будуть розміщені на сайті організаторів Конкурсу http://www.ecoosvita.org.ua та у медіа.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.