6 квітня 2015 | Фоміна Віра

Виставка педагогічних технологій

Наприкінці березня у фойє школи №5 проходила чергова виставка педагогічних технологій «Сплітаємо вінок ідей».   Участь у ній взяли педагоги дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних закладів міста. Такі виставки проводяться щороку і мають за мету виявлення, популяризацію кращого досвіду учителів, вихователів, керівників навчальних закладів, впровадження інноваційних технологій та ознайомлення громадськості міста із новими здобутками творчих педагогічних колективів, новими цікавими ідеями та результативним досвідом освітян.

Скільки кропіткої праці вкладено в виставкові експонати – це творчість вчителів та їхнє вміння надихати учнів. Учитель – людина, що формує з дитини особистість, формує її світобачення, світосприйняття, закладає фундамент для можливості подальшого розвитку, а отже, саме та професія від якої залежить навченість молоді. А молодь – це майбутнє країни.

Завдяки виставці створюються умови для вдосконалення фахової майстерності педагогічних працівників, відбувається поширення кращого педагогічного досвіду, впроваджуються новітні технології у навчально–виховний процес.

Активними учасниками цьогорічної виставки були вчителі школи №1. Різнопланові методичні матеріали, розробки педагогів школи викликали велику зацікавленість колег із інших навчальних закладів. Тому біля столика нашої школи постійно було людно. Творчі доробки представили на виставку учителі: Якимів В.П., Палієва С.І., Цапенко А.І.,Макушенко В.О., Сущенко Є.Л., Дуднікова О.М., Кравченко С.А., Круковська Л.В..

Компетентне  журі відібрало найкращі роботи наших учителів для участі в обласній виставці педагогічних технологій «Освіта  Черкащини 2015».

              С. І. Палієва, заступник директора з виховної роботи


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.