15 квітня 2015 | Фоміна Віра

«Клич друзів – граймо разом!»

Кличко3659_1428332858Проект, що надає можливість займатись спортом, вести здоровий спосіб життя та виховує успішну молодь! В рамках проекту «Клич друзів – граймо разом!» за підтримки Фундації Кока-Кола цього року Фонд планує встановити та урочисто відкрити 20 майданчиків, які відповідають сучасним екологічним вимогам та вирізняються яскравим та стильним дизайном.

«Фонд Кличко» – це всеукраїнська благодійна організація, яка була заснована всесвітньовідомими боксерами Віталієм та Володимиром Кличками у 2003 році. Фонд реалізовує проекти у сфері спорту та освіти.

Фонд Кличко вітає всіх переможців конкурсу «Клич друзів – граймо разом! - 2015» та бажає всім учасникам ніколи не здаватися та завжди боротися за свою мрію до останнього! Фонд Кличко в рамках конкурсу до участі в проекті «Клич друзів – граймо разом! - 2015» знайшов більше 10000 тисяч нових друзів! А це означає, що з кожним роком у молоді збільшується бажання вести здоровий спосіб життя, займатися спортом і розвиватися не тільки духовно, але й фізично.

Переможці були визначені на основі конкурсних анкет та набраних балів.

Команда Фонду Кличко щиро та з гордістю вітає щасливчиків, якими стали:

Черкаська область     

Смілянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 (директор Гайдай І.Б.)

Дякуємо тим, хто допоміг колективу школи №1 здобути перемогу у конкурсі: Фоміній В.О., учителю інформатики ( за оформлення матеріалів, подання їх до Фонду, залучення учнів до проекту), Палієвій С.І. , заступнику директора з виховної роботи (за ідею участі у проекті та значну частину підготовленого матеріалу), Маруничу М.О., голові батьківського комітету школи (за небайдужість, за підтримку участі в проекті, за організацію батьків), Бондаренку В.А. (за підтримку), всім колегам та випускникам школи, які зареєстрували у проекті (за підтримку). Особлива подяка Філіповій Марії за нарис про учителя фізкультури, учням 10, 9-А, 9-Б, 11 класів  та батькам 4-А, 6-Б класів за участь у проекті.

Вже за місяць всі учні школи матимуть змогу займатися спортом на майданчику, обладнаному сучасним інвентарем та вдосконалювати свої спортивні навики щодня на свіжому повітрі!

http://www.klitschkofoundation.org/news/kgdr-result-2015


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.