17 квітня 2015 | Фоміна Віра

Виступ агітбригади “Волонтер”

Поспішайте робити добро… Мабуть, кожен із нас чув ці слова. Саме такий девіз  нашої школи та агітбригади «Волонтер» учнів 6–Б класу, які презентували свій виступ на виховній годині для учнів 5-х класів.

У Смілянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1  діє волонтерський загін «Турбота», який створено з учнів 5-11 класів. До його складу входять 14 вожатих, які надають допомогу учням початкових класів. За кожним класом закріплено вулиці мікрорайону для надання соціальної допомоги. Взято на облік ветеранів війни, вчителів-пенсіонерів, над якими беруть шефство учні – 1-11 класів. Продовжується проведення послідовної просвітницької роботи щодо виховання шанобливого і гуманного ставлення молоді до громадян похилого віку, ветеранів війни і праці, інвалідів. Котрий рік поспіль волонтери нашої школи проводять благодійні акції. Саме цю важливу та необхідну роботу висвітлювали в віршах та піснях учасники агітбригади «Волонтер». Волонтер може зробити дуже багато, але й отримує за це він теж багато: і нових друзів, і вдячність, і моральне задоволення.

Поспішайте робити  добро…

Врятує світ краса, -

Завжди так говорили.

Тепер врятує світ лиш доброта,

Бо однієї вже краси занадто мало.

Бо стільки всюди зла - людина вже не та.

Тож, люди на землі,

Спішіть добро творити.

Щоб нам не згинути у морі зла,

Щоб кожен міг серед краси прожити

У царстві справедливості й добра.

 

 Скільки в світі волонтерів, стільки і мотивів безкоштовної роботи.

 

Не будьмо байдужими! У єдності – наша сила!!!


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.