30 квітня 2015 | Фоміна Віра

Танцювальний марафон

Image060 Image059 Image058 Image057 Image056 Image055 Image054

29 квітня в Нашій першій в Міжнародний день танцю відбувся танцювальний марафон. Учасники та глядачі дізналися цікаве із історії виникнення та розвитку танцювального мистецтва. Танець - хвилюючий і найпрекрасніший вид мистецтва, бо не тільки відображає життя, а й сам є життям. А ще він виховує, вчить культури поведінки. Танці – це емоційна насолода. Вони розвивають почуття ритму, виробляють правильну поставу, піднімають настрій.

У програмі свята взяли участь танцювальні колективи: «ЛАДенс», «Штурм», «Аіша», «Пролісок», «Фантазери», окремі учасники: Білякова Олександра (9-А клас), Коваленко Софія (8-А клас), Гречішкіна Аня (10 клас) та танцювальні колективи окремих класів: 7-А, 8-Б, 9-Б.

Мелодія птахом злітає,

Серця молоді окриля,

І юність Черкаського краю

У дружньому танці кружля.

Дійство пройшло на високому рівні, танцюристи показали високий професіоналізм та любов до танцювального мистецтва, а глядачі мали нагоду ще раз долучитися до прекрасного.


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.