1 травня 2015 | Фоміна Віра

Молодіжний фестиваль «Переможні зорі»

Молодіжні зоріP1050891-0-01-34-174P1050893-0-03-27-228З метою патріотичного виховання молодого покоління, збереження пам'яті про минуле рідного краю на кращих зразках творів Другої світової війни, з нагоди 70-ї річниці перемоги над нацизмом у Європі 29 квітня відбувся міськрайонний молодіжний фестиваль «Переможні зорі». Цей фестиваль  сприяє пропаганді пісенної творчості, художнього слова, хореографії, музичного та образотворчого мистецтва.

У конкурсі брали участь учасники аматорської творчості, вихованці шкіл початкової мистецької освіти, учнівська молодь, студенти, колективи та окремі виконавці віком до 35 років.

Серед виконавців були  учні нашої школи. Затамувавши подих слухали присутні літературно-музичну композицію «Пробудження Кобзаря» у виконанні Аліни Козлової (керівник Сорочинська С.К.). Вдало виступили у номінації  «вокал»: вокальний ансамбль «Квіти життя»( Роздобудько А., Кривошея А., Ульріх А., Бершацька А., Середич В., Трайтака Д.)  з піснею «Прошу у неба», учениця 8-Б класу Буданова Юлія з піснею «Огонек» (керівник Пустовіт В.М.). Переможцем журі визнало Козлову А., яка виконала пісню «Я хочу жити без війни». Вітаємо учасників фестивалю.

А учнів, педагогів, батьків запрошуємо на Гала-концерт, який відбудеться 8 травня 2015 року о 18.00 на центральній площі міста.

С.І. Палієва, заступник директора з виховної роботи


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.