5 травня 2015 | Фоміна Віра

Плануємо та дивимось уперед – значить віримо у майбутнє!

Image064Під чарівним пензлем весни все сповнюється нестримної сили і життєдайної краси. Довшає день, і вже впевненіше усміхаються чудові ранки, набли­жається довгоочікуване літо.

Скоро скличе дзвоник випускників розпро­щатися з веселим шкільним гуртом. Тож побажає­мо їм ніколи не зупинятися на досягнутому, лю­бити життя і творити заради нього. «Якщо хочеш летіти — униз не дивись», — нехай ця чудова по­рада американського співака Бі Бі Кінга стане для кожного з них девізом майбутніх звершень.

Однак не всі учні покинуть школу влітку: цього року за ініціативи Міністерства освіти і науки України у закладі працюватиме літня школа, упродовж двох тижнів червня учні зможуть поглибити свої знання з англійської мови. Покаже себе у роботі новостворений Євроклуб «Горизонт». При школі працюватиме відпочинковий табір «Веселка», учні 5-8, 10 класів братимуть участь у навчально-виробничій практиці, а учні 1-4 класів здійснять походи та екскурсії рідним краєм.

Організація оздоровлення влітку є чудовим способом підвести підсумки за рік та згуртувати учнів, залучити їх до участі у різних пізнавально-розважальних, спортивно-масових, військово-патріотичних заходах.

Навчити учнів досліджувати, критично осмислювати і шанувати історичне минуле – завдання кожного педагога. Об’єднати зусилля вчителів, батьків та громадськості, щоб прищепити учням шану до героїчного минулого і сьогодення – завдання адміністрації школи.

Плануємо та дивимось уперед – значить віримо у майбутнє!

Запрошую нашу шкільну родину на загальношкільні заходи:

  • 29 травня 2015 року о 09.00 Свято останнього дзвоника.

Місце проведення: спортивний майданчик.

 

  • 30 травня 2015 року о 18.00 Випускний бал (11 клас).

Місце проведення: актова зала. 

  • 02 червня 2015 року об 11.00 відбудеться урочисте відкриття

спортивного майданчика Фонду Кличка  на території нашої школи. 

  • 11 червня 2015 року о 16.00 Вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту (9 класи).

Місце проведення: актова зала.

 

До нових зустрічей!

 

Директор школи І.Б. Гайдай


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.