24 травня 2015 | Фоміна Віра

Акція «Заміни лампи – зміни світ!»

Сертифікат ЕКОВ межах реалізації проекту «Трансформація ринку в напрямку енергоефективного освітлення», що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні, колективом Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 було проведено значну роботу. Основною метою Проекту є  вирішення ключової проблеми скорочення викидів парникових газів в Україні шляхом трансформації ринку в напрямку більш енергоефективних технологій освітлення і поступового припинення використання неефективних приладів/джерел освітлення в житлових і громадських будівлях, державних загальноосвітніх школах; підвищення рівня освіти та обізнаності побутових споживачів з питань енергоефективного освітлення; розповсюдження і тиражування результатів проекту. До реалізації проекту долучилися і класні керівники, які провели виховні години на теми:

1-4 класи – «Як лампочки бережуть довкілля»

5-9 класи – «Чому варто сказати «Так» енергоефективним лампам»

10 -11 класи – «Енергоефективні лампи – актуальна потреба сьогодення».

Звіт колективу школи було направлено до ПРООН в Україні. І ось нащодавно до школи надійшла нагорода – «Сертифікат» про високу оцінку роботи .

 

                        С.І.Палієва, заступник директора з виховної роботи


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.