24 травня 2015 | Фоміна Віра

Підсумки Всеукраїнського конкурсу «Екоклас»

Диплом ЕКОклас Нещодавно було підведено підсумки ІІ національного конкурсу «Екоклас», в якому брав участь учнівський колектив 7-А класу Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1.

Мета даного конкурсу: розвиток екологічної культури школярів із залученням їх вчителів, батьків і громадськості у практичну діяльність з поліпшення навколишнього середовища та мінімізації впливу людини на екологію; розвиток бренду «Фокстрот. Техніка для дому» як соціально-відповідального і небайдужого до екологічних проблем. Було визначено завдання:

-для учнів - привернення уваги до екологічних проблем своєї малої батьківщини, заохочення практичної діяльності з поліпшення місцевого навколишнього середовища, розвиток навичок проектної діяльності;

-для вчителів - розширення поля екологічної діяльності, підвищення мотивації до удосконалення позакласної роботи;

-для місцевих громад - виявлення, обговорення екопроблем регіону і робота над їх усуненням.

Класний колектив 7-А став переможцем шкільного конкурсу по збору макулатури, провів акцію щодо збирання батарейок, пластикових пляшок, виготовив звернення до місцевої громади та здійснив екомарш вулицями міста. Відео про реалізацію проекту «Думай глобально – дій локально» розміщено на сайті школи, у Фейсбуці  на сторінці «Фокстроту» та україно-шведського проекту «Освіта для сталого розвитку».

За підсумками конкурсу колектив 7-А класу (класний керівник Скубенко Т.М.) відзначений Дипломом.

Вітаємо та бажаємо нових здобутків!

 

                С.І.Палієва, заступник директора з виховної роботи


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.