28 травня 2015 | Випускник 1993

З святом останнього дзвоника!

                             Шановні Інно Борисівно, колектив Нашої Першої, батьки, діти!

У Нашій Першій лунає останній дзвоник. Завершується навчальний рік, починається пора канікул.
                  Цей день важливий для всієї нашої шкільної родини. Для кожного з нас цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік. Для одних - це тільки етап на нелегкому шляху по Країні Знань, для інших він означає оволодіння вершиною шкільних знань.  А школа перегортає ще одну сторінку освітянського літопису.
                По-особливому урочистий сьогоднішній день для батьків. Разом із своїми дітьми вони проходять роки шкільного життя, радіють їх успіхам, переймаються невдачами. Цінуйте їх любов і підтримку.
                 Дякую всім педагогам, батькам, дітям за невтомну наполегливу працю. А також всім працівникам, що забезпечували порядок, тепло і комфортні умови в школі протягом навчального року.
                Нехай Вам щастить у всіх ваших починаннях. Бажаю Вам амбітних планів і величних звершень, невгамовності і пошуку, ініціативи.
                 Нехай останній дзвоник пролунає у ваших серцях радісним настроєм, вірою у завтрашній день, надією життєвих успіхів, а ваше літо буде гарне і цікаве, наповнене незабутніми враженнями та приємними подіями!
                 Бажаю Вам здоров’я і добра, удачі і натхнення, Божого благословення.

                                               З повагою, голова батьківського комітету школи М.Марунич.

                                                                                                              48139531 dzvonik


Роздрукувати статтю
Категорія: Новини школи
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Ви можете прокрутити до кінця та залишити відгук. Пінги в даний час не допускаються.